2011. július 15., péntek

Nyári oldalak

Már biztos olvastatok itt-ott a Pinterestről. Tudatosan elkerültem eddig, mert kijelentettem, hogy nekem erre nincs időm. Aztán egyszer volt szabad fél órám, mert már minden fotómat szétcsúszkáztam a PS-ben, nem volt kedvem oldalt készíteni, mert ahhoz nem árt, ha aktívak az ember agysejtjei, de az enyémek már aludtak, ergo készletgyártás sem jöhetett szóba, már elolvastam minden pletykát Robert Pattinsonról ( na jó csak viccelek...de tényleg, mit tudtok, most együtt vannak még vagy nem..? :P ), szóval gyanútlanul rákattintottam a Pinterestre. Most mit mondjak? Engem is beszipkázott rendesen. Tematikusan összegyűjtve egy csomó dolog, ami engem érdekel, mint pl. grafika, design, fotók, scrapbook. Olyan szuper oldalakat találtam, hogy muszáj volt liftelni azonnal egyet-kettőt.
Így született ez:

A hozzávalókat én készítettem. Az alvásidőm (ami már jelenleg is csak kb. 5-6 óra) rohamosan fogyatkozni látszik az inspirációs kánaán földjén való barangolásban...Ha még ez nem lenne elég Krisssz írt egy szuper bejegyzést a HDR Toningról, ami ismét odaszögezett a Photoshop elé néhány plusz órára. (napra, évre...) Már a Raw formátumra is Krisssz "tett rá", ami ugye némi plusz időt vesz igénybe a képek feldolgozásánál és már nem is vagyok hajlandó más formátumot használni, annyira szuper dolgokat lehet vele kihozni a fotókból. (Főleg azt szeretem benne, hogy amit elrontottam a fotózáskor, azt tudom javítani. :P) És most tessék, még tovább lehet a képeket cifrázni! :))) Mire végigmegyek a két beállításban található 63 db csúszkán és egyebeken, röpke fél óra és készen is vagyok egy képpel. Ha nem tetszik, akkor meg kezdhetem elölről. Köszi Krisssz! :))) Ezt a poént nem lehetett kihagyni, de természetesen nagyon hálás vagyok neki, hiszen szinte mindent tőle tudok a PS-ről!!! Szóval ezeket a fotókat a bejegyzés alapján alakítgattam:

A hétvégén a kertünkben homokozás, macska szeretgetés ( egy kidobott kiscicát hoztunk haza nem rég, gyarapodott az állatállomány...), olyan szépek ezek a nyári súrlófények reggelente és délután... Szóval fotózzatok sokat és utána tuningoljatok!
Szép hétvégét mindenkinek!!!

(Felhasználtam:
ragacsos papír, madár, cetli a szöveg alatt, fekete cirádás díszek, ragasztószalag: Mörjike, piros szalag, komment kártya: Vinnie Pearce, dátumcetli, kis virág: Roben Marie Designs, bal oldalon a textúra, love spray: Krisssz, minden maradék: saját)

3 megjegyzés:

  1. Mijaza Pinterest? Mindjárt utánanézek!! :-)
    Állati jó oldalak lettek icka!!!!!
    Éljen az állatszeretetetek. :)
    Én is megfertőződtem HDR által, de a Te fotóid óriásiak, szerintem, HDR nélkül is! :-)
    További kellemes pihizést!

    VálaszTörlés
  2. Jóvanna, hát mindenről én tehetek????:))))) Na de micsoda képeket csináltál már megint???? Eszement jók, és az oldal is az:) És én is többet akarok tudni a Pinterest nevű izéről!! Úgy látszik még nem ülök eleget a gépnél:))

    VálaszTörlés
  3. Ámulatos-bámulatos!!!!! Mindkét oldal másért gyönyörű, DE gyönyörű!! "Pinteres" díjazhatna Téged Icka a reklámért:-)))Már hárman nézzük meg, hogy tulképpen egyik-e, vagy isszák?!:-)

    VálaszTörlés