2011. július 23., szombat

Készletek&oldalak

Hogy ilyen pocsék idő legyen!!! És még mindig...Eddig szerintem katasztrófa ez a nyár időjárásügyileg, vagy tikkasztó meleg vagy hideg és eső...Mit lehet tenni? Szkreppelni kell. :) És elővenni a napfényes képeket, hátha segít valamit.
Ha péntek, akkor kihívás a Scrapbook.hu-n. Gigi sablonja alapján kell oldalt készíteni, letölthető innen.
Van nekünk egy nyominger kis homokozónk, a szél belefújja a faleveleket, kutya és macska belemászik, mindenféle apró élőlény megtelepszik benne, mert köröskörül virágok vannak (meg gaz is bőven...). De a diófa fölé hajtja az ágait és a gyerekek imádnak benne játszani, Dóri tíz éves, de már bébi kora óta az egyik legkedvesebb nyári szórakozásunk a homokozás és aztán persze Boti is lelkesen csatlakozott, mindenféle műanyag vackot kiviszünk játszani, még a kiszanált edényeimet is oda szoktam adni nekik (amikbe menthetetlenül odakozmál az étel, mert leülök scrapbookozni...).
A homokozó-étteremben nagyon finom kaják szoktak készülni, például gaz-leves (de gazból készül saláta is), panírozott-rántott kavics, gombócos homok-fagyi homokos-vizes trutyi öntettel leöntve és mindig én vagyok a díszvendég, akinek meg kell enni ezeket a finom falatokat!!! :)))

Egy hete még kisgatyában lehetett lenni... (és a gyerekek sikongva rohangáltak, mert a slaggal üldöztem őket azt kiabálva, hogy ilyen trutyisan be ne merjetek menni a lakásba!)
Készítettem egy oldalt Mörjike egyik új csodás képkeretével is.

Lelőhely ITT.

Bár ezt a fotót már felhasználtam egy többképes oldalon, de úgy gondoltam megér egy külön oldalt is.

És nem utolsó sorban megjelent egy új Alpha készletem, ami tulajdonképpen egy ecset készlet, szerettem készíteni és használni is.

Megvásárolható ITT a Digiridoo-n.
Tavalyi képekkel:
(többnyire saját cuccok, filmszalag, fekete karton: Krisssz, zöld levél, szalag: MDesigns)

A pocsék időjárás ellenére mindenkinek szép hétvégét kívánok!

2 megjegyzés:

  1. Mennyi szépséges oldalt hoztál! Csodásak! A betű-ecsetkészleted is nagyon bejövős!!! :) Szép hétvégét!

    VálaszTörlés
  2. Icka, egyre jobban imádom az oldalaidat!! Ezek is mind FANTASZTIKUSAK lettek!!! :)

    VálaszTörlés