2010. december 8., szerda

Frizbi

Az úgy kezdődött, hogy véletlenül megismerkedtünk egy fiatal párral, akik lovakat tartottak. Kiderült, hogy lehet hozzájuk járni lovagolni, szép erdős, dimbes-dombos helyen laknak és Dóri elkezdett járni néha hétvégén, nagy köröket tettek a környéken, a néni vezette a pacit. No persze itt nem állt meg a dolog, azon kaptuk magunkat, hogy minden hétvégén a lovak körül vagyunk, sőt nyáron Dóri lovastáborba is ment hozzájuk. Gondoltam, akkor már komolyabban is foglalkozhatna ezzel a dologgal és kerestünk itt Fehérváron egy lovardát, ahol van oktatás. Itt hamar kiderült, hogy Dóri (komolyan mondom ez már pofátlanság! :P) ebben is nagyon ügyes. Csináltam is nemrég erről egy oldalt.

Na akkor Apa a fejébe vette, hogy nekünk kell egy ló!!! Márpedig amit Apa a fejébe vesz! Hajjaj! Arról tudnék mesélni!
Totál hozzánemértőként azonnal keresgetni kezdett és megtalálta a pacit, amire kijelentette: Ez lesz a mi lovunk! Mentünk, megnéztük, simogattuk, körbejártuk, megetettük almával, a szemébe néztünk, megkérdeztük lenne-e a mi pacink (nem mondott semmit...:D) és megvettük! És most felkötöttük a gatyánkat és tanulunk lóul!
Íme Frizbi, a hat éves magyar félvér(ami azt jelenti, a fene tudja kik voltak a felmenői...), egykor csődör, ma már nem az...Még nem nagyon tudtam normális képet csinálni róla, mert olyan pocsék idők vannak, na de majd tavasszal, remélem...
És Frizbinek (a nevét nem tőlünk kapta, már megvolt neki) szívecske alakú fehér folt van a homlokán!

És olyan kedves és aranyos!

És most egy csomó időt időt töltünk a lovardában, mert már én is tanulok lovagolni! (Drukkoljatok, mert az a parám, hogy tutira le fogok egyszer esni...:D, de nem adom fel, nem akarok a gyerek előtt se beégni, nehogy már nekem ne sikerüljön!)
És egy kis scrapbook a végére. Szombaton is voltunk oktatáson és olyan gyönyörű volt minden a lovardában, a táj, a fények (igaz majd meg fagytunk...) és persze a lovak.Felhasználtam: overlay, pöttyök, papír, maszat-Anna Aspens, hópehely, farkasfog-Rainbow, szív-Michelle Coleman

8 megjegyzés:

 1. Megesz a sárga irigység minden szempontból! :) Meseszép oldal!

  VálaszTörlés
 2. :) imádom a képeidet, az oldalad pedig csodaszép!
  Nem kis fába vágtátok a fejszéteket a pacival, de sok örömöt kívánok benne!

  VálaszTörlés
 3. én is csak irigykedem. és ha ezek a rossz fotók, akkor bizony nagyon várom a jókat... ;)

  VálaszTörlés
 4. Elájulós oldalak, elájulós fotók! :)
  jaj, nagy sóhaj, egyszer én is ültem lovon :DD Más perspektíva :D Hajrá lányok, jó ott fent! :)
  A fotók (megint felhozom), isteniek! Gyönyörű a paci! :)

  VálaszTörlés
 5. A szívem szorul össze Icka! Örülök, hogy belevágtatok a lovazásba. Sok sok örömöt és boldog órákat kívánok hozzá. Szép küllemű barátságos tekintetű lovacska. :) Tudom nagyon jól ez egy szuper szabadidős tevékenység és becsüllek azért amiért te is felülsz rá és gyűröd magad. Hidd el nem lehetetlen. Anyukám 40 évesen ült először lóra és bár nem volt könnyű, de megtanult lovagolni, büszke is voltam rá nagyon.
  Ha bármi kérdésed van én szívesen segítek innen messziről amit tudok. Végül is szakmám valahol... :)

  A fotók és az oldal is meseszép, jajj, megmelengette a szívemet!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 6. Nekem nagyon tetszik Frizbi :) gyönyörű csokibarna a szőre és az a szívecske a homlokán... Ne félj, hogy leesel, csak szorítsd a lábadat :D
  Az oldalaid és a fotóid meg csodaszépek! :)

  VálaszTörlés
 7. I just LOVE the layout you did! And the horse is beautiful! Thanks for sharing.

  VálaszTörlés
 8. Húúúmeghaaaa! Frizbi, szívecske folt, oldalak, fotók, MINDEN!!!
  Ui. pont az ilyen jellegű parám miatt adtam fel a lovazást, nyilván a nem megfelelő lovardában jártam, de azóta se tudtam rávenni magam. De Neked sikerülni fog, mert jó helyen vagy!

  VálaszTörlés