2010. október 8., péntek

Őszi színek és kell egy jó cucc!

Megjelent Mörjike legújabb gyönyörű őszi színekben pompázó készlete. Ráadásul Timo és Rainbow is hasonló színpaletta alapján készített egy készletet, szóval magyar tervezőktől egy csodás őszi megakitet lehet összeszedni. (A részleteket Mörjike blogján megtaláljátok, és az Add on-t is, amit csak ma ingyenesen le lehet tölteni!!!)

Csak azt tudnám mit csináltam én tavaly ősszel? Semmi őszi képem nincs (vagy már használtam) idén meg még sehova nem jutottunk el, ráadásul Botim beteg, úgyhogy nem nagyon tudtam fotózni a gyerekeket még idén. ( a pocsék időjárást már meg sem említem...)
Úgyhogy nem igazán őszi fotót választottam, de olyan jól összejött ezzel a papírral, hogy végül megszerettem ezt az oldalt így.

A blogon vár rátok egy kis játék és meg is lehet nyerni a készletet, ami ma akciós az LDD-n!

******************************************************

Még meg sem mutattam itt a blogon a mások oldalamat, amit mostanában készítettem. Ment itt nálunk Fehérváron a színházban az Aida c. musical. Elton John írta a zenét, baromi klassz számok vannak benne. (Csak ajánlani tudom mindenkinek, ha valahol meg tudjátok nézni, ne hagyjátok ki!) Oláh Ibolya és Feke Pál voltak itt a főszereplők.
Nagyon béna kalózfelvételek vannak csak a neten, talán EZ nézhető.
Na szóval a lemez nekünk be van gyógyulva a kocsiba, nem tudjuk megunni. Mindenkinek meg vannak a kedvenc számai, még a négyéves Botinak is, mert persze vannak benne gonoszok is, akik ármánykodnak, a jók meg lobogó hajjal hajóznak a Níluson. :D Nyomjuk ezerrel a kocsiban, üvöltve énekeljük, már kívülről fújjuk az egészet.
Van egy dal, amiben a fáraó lánya a ruhatárjáról énekel, szóval, hogy minden csajnak kellenek a jó cuccok...(jogos!) Már régóta terveztem, hogy csinálok ezzel a dalszöveggel egy oldalt Dóriról.
Most végre a összejött, meg hát ezeket a fotókat amúgy sem hagyhattam ki, nem igaz???

Felhasználtam: Dawn Inskip Designs-What's is your handbag?

1 megjegyzés: