2009. szeptember 14., hétfő

A buzogányos harcos

Ez volna a Botond név jelentése, régi magyar név és a buzogányos harcosokat hívták így. Botinak nincs buzogánya, de fakardja az van és bőszen csépeli is vele az apját, amikor harcosat játszanak. Amúgy meg egy imádnivaló kiskölyök, akinek egész nap a huncutkodáson jár az esze.

Zabálnivaló, amikor a történeteit meséli, amiket ő talál ki és természetesen a főszereplő is ő maga. Általában ezek meg sem történtek, de erről képtelenség egy buzogányos harcost meggyőzni. Azt is imádom benne, hogy egész nap mosolyog, semmi le nem törli a mosolyt az arcáról. ( Talán csak a kötelező fogmosás.)

Szóval ez az én kis harcosom óvodába ment, de szerinte ez is egy jó móka, egy új kaland és vidáman indul minden reggel az oviba. A neveket először még nem tudta megjegyezni, ezért az első napi ruhájuk alapján azonosította a többieket, így van a Kék fiú és a Fehér fiú, velük lehet a legjobban autózni a szőnyegen. (Na jó egyszer volt egy sírás, mert sajnos az óvodában is kell fogat mosni!)

Hozzávalók:
-lekváros kenyér: betűk:Sarah Bryan, templete: mandagirl, a többi egy készletből: threepaperpeonies
-hinta: papírok, szívecske: Michelle Coleman, pöttyös: akizo, rombuszos: digital-crea, felhő: malou, varrás: lg-perspectives, betű: Shabby pricess, citrom: arenn
-első nap az oviban: papír-CStephens, csíkos papír, szalag, cédula, masni-shabby princess, virág-akizo, lepke, gomb-malou, betű-just4fun

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése