2012. július 3., kedd

Mezők

ha látok a kocsiból valamilyen szép útmenti mezőt, rétet, miegymást mániákusan elcipelem oda a gyerekeket, de többnyire Dórit, hogy nosza csináljunk egy pár (száz..) fotót.

Vittem őket napraforgókhoz (ez egyébként most aktuális... :)))


rétre


szalmabálákhoz

repcetáblába

most meg egy búzamezőbe gázoltunk bele :)

ez egyet jelent azzal, hogy Dórinak futkároznia, mosolyognia kell vagy éppen komolyan elgondolkozva maga elé révedeznie, az utasításaimnak megfelelően :))))
persze közben jókat röhögünk, meg küzdünk a bogarakkal, földutakon zötykölődünk, árkot ugrunk, és süt a nap és nyár van, és tudjuk, hogy hülyék vagyunk, de nagyon élvezzük az egészet
és ezek olyan igazi édes nyári pillanatok, amiket soha nem fogok elfelejteni
én esküszöm, hogy Krisssz tutorialjával akartam oldalt csinálni, de miután kidobtam vagy három oldalt felcsaptam impresszionistának és szétfestettem mindent :)))
ezek után felpakoltam vagy ötven elemet, majd leszedtem
végül rajta hagytam kb.3 darabot, hogy legalább scrapbook oldalnak látszó tárgy legyen :P


végül mégis összeszedtem magam és készült egy oldal a tutoriallal:


(köszönöm szépen a kedves kommenteket az előző bejegyzéshez, már csak azért is, mert a scrapbook indított el ezen az úton, szóval köszönöm, pusszantás!!!)

4 megjegyzés:

  1. Ó, micsoda fotók, énis-énis-énis akarok ilyeneket! És imádom az oldalaidat is! :)

    VálaszTörlés
  2. Szuper fotók, tavaly én is nagyon élveztem a mindenféle táblákban való fotózkodást, bár korántsem voltam annyira fotogén, mint Dóri. Gondolom Botival nehézkesebben menne egy ilyen fotózás :)

    VálaszTörlés
  3. 8És milyen jól teszed, hogy elhurcolászod ilyen helyekre ! Gyönyörűek a fotók (és tényleg nagyon szépek a vég nélkülinek tűnő napraforgómezők). Az oldalaid is nagyon tetszenek - mint mindig !

    VálaszTörlés
  4. gyönyörűek!!nagyon tetszik az összes!!!de legeslegjobban a 3. kép a tetszik!!! üdv.Judy

    VálaszTörlés