2012. június 27., szerda

Alkalmazott grafikus

Hupsz! nem blogoltam vagy két hónapja! még jó, hogy írtam egy bejegyzést, hogy na majd az idén mennyit fogok blogolni...
hát ez sem jött össze :)
valahogy mi mindig tavaszra időzítjük az évi nagy megbetegedési hullámot családilag.
idén se volt másképp...volt influenza, mandulagyulladás, középfül gyulladás (egy hónapig jártunk kezelésre) aztán megint influenza, aztán Boti befulladt, kórházban is voltunk :( ezt nem részletezem, mert borzalmas volt, bárhogy is nézem a magyar egészségügy tényleg tragikus állapotban van


mire mindez végéhez ért a nyakamon volt a vizsga
na kérem szépen alkalmazott grafikus lennék ezennel, holnap megyek a bizimért, papírom is lesz róla :)
baromi nehéz volt, meg halálra izgultam magam, meg hajnali háromkor keltem egy hétig, utána mentem vizsgázni, szóval hulla lettem a végére...
kb. száz tételt kellett megtanulnom a vállalkozási ismeretektől kezdve (mer az kell ám!) a művészettörténeten keresztül a szakmai elméleti tételekig
be kellett mutatnom a munkáimról 5 prezentációt, azokról beszélnem kellett
annyira lefáradtam a végére, hogy igazából még örülni sem volt erőm már a végén, amikor kihirdették az eredményeket és meghallottam, hogy ötöst kaptam, sőt két embert kiemeltek és megdicsértek, az egyik én voltam (irul-pirul...)
már írtam róla egyszer, hogy az a mi nagy tervünk, hogy egyszer lesz nekünk egy tanyánk, ahol mi mindenféle állatot fogunk tartani (természetesen ilyenekre gondolok, mint ló, tehén, tyúk stb.) és mi itt fogunk gazdálkodni, eladjuk a tejet, tojást és baromi finom házisajtokat fogunk készíteni (nem rég sikerült is egy területet megvásárolnunk, szóval az első lépést megtettük...)
na én ennek a tanyának az arculatát készítettem el a vizsgamunkámnak :)
sok mindent terveztem, természetesen egy logót, borítékot, levélpapírt, névjegykártyát, szórólapot, pecsétet, útjelző táblát, weboldalt, hírlevelet, sajtcsomagolást, tejesüveg címkét, tojástartó dobozt, szóval nagyon sok mindent, hosszú lenne mindent megmutatni, csak egy-két dolgot mutatok az én Napsugár-tanyámból :)


szórólap

sajtcsomagolás

pecsétek (amit Mörjike elkészített nekem! pusz!)

naná, hogy cédulákat is! :))

úgy egyben így néz ki

már csak a tanya kell hozzá! :)))
de hát soha ne mondd, hogy soha!
pl. azt sem gondoltam volna, hogy én valaha lovagolni fogok
most mégis van nekem egy hűséges Samum :)
lovagolni jó, mert összeköt,
mert jó együtt átélni a pillanatot,
mert meg lehet találni a közös hangot és ez sikerélményt ad,
mert a természetben lenni csodálatos,
mert kihívást jelent megtanulni,
a ló igazi barát, aki nem ítélkezik és nem hagy cserben,
és ezt a felsorolást a végtelenségig lehetne folytatni...

A lényeg: indítottam egy kihívást a "soha ne mondd, hogy soha" témában, szeretettel várom az oldalaitokat!!!
ITT vannak a részletek.


Jó nyaralást, sok napsütést, élményeket, feltöltődést kívánok mindenkinek!!!

31 megjegyzés:

 1. Gratulálok! A vizsgamunkádtól odáig vagyok, nem csodálkozom hogy kiemelték. Mire a sajtcsomagoláshoz értem már beindult a Pavlovi reflex nálam :) Kívánom Nektek, hogy ezt a tanya dizájn-t mielőbb élesben is kipróbálhassátok. :)

  VálaszTörlés
 2. Őszintén gratulálok, asztamindenit!!! Vérprofi vizsgamunka, imádom a csirkelábakat. Jöhet a megvalósítás! :)

  VálaszTörlés
 3. Óriási gratula! Gyönyörűek a vizsgamunkáid, a sajtcsomagolás a kedvencem:) Remélem, sőt tuti, hogy valóra válnak az álmaid:)

  VálaszTörlés
 4. Nekem a pecsét és a sajtcsomagolás a kedvencem ! Szívből kívánom, hogy valóra váljon minden álmotok ! Gratulálok az ötöshöz !!! És szokás szerint gyönyörűek lettek az oldalaid !

  VálaszTörlés
 5. Szeretettel gratulálok! Imádom a vizsgamunkáidat és nagyon sok sikert kívánok, hogy valóra váljanak! :)

  VálaszTörlés
 6. Sok szeretettel gratulálok! és kívánom, hogy teljesüljön a Napsugár Tanya!!! az oldalaid gyönyörűek! igyekszem jönni én is a szuper kihívásodra!

  VálaszTörlés
 7. Veled izgultam végig a tanulmányaidat, és most olyan jóleső érzés volt tudni, hogy kiemelten végezted el! :-)
  Sok-Sok ölelés és gratuláció, a munkáid, ezek a retró stílusban elkészített mindenfélék nagyon bejönnek nekem is!
  Ügyes vagy ickalány! :-D És ugyanígy váljon valóra az összes álmod, folytatva a tanya-projecttel! :)

  VálaszTörlés
 8. Hű Icka! Sok szeretettel gratulálok! Sok sikert kívánok, és remélem, az álmotok is megvalósul, és virágzó Napsugár Tanyátok lesz!

  VálaszTörlés
 9. Sok szeretettel gratulálok Icka!! Büszke lehetsz magadra és a vizsgamunkád egyszerűen fenomenális lett!! Annyira jól egyben van az egész, és nagyon átjön rajtuk a stílusod! Azt hiszem sok közül felismerném a tiédet. ;) Sok sikert kívánok a továbbiakban, és kívánom, hogy hamarosan meglegyen a Napsugár Tanya :) és tessék csak szorgalmasan mutogatni a munkáidat!! :))

  VálaszTörlés
 10. Szerintem igazán büszke lehetsz Magadra! Gratulálok, nagyot alkottál. Azt mondják, hogy merni kell nagyot álmodni, aztán....
  Kívánom, hogy minél előbb találjátok meg a gombhoz a kabátot. Mert a gomb az tényleg nagyon klassz lett! Sok sikert a továbbiakhoz!

  VálaszTörlés
 11. Nagy Gratuláció, Icka!!! Állam a földön, bár gondolhattam volna, hogy maximálisan fogsz teljesíteni :). Örülök, hogy mindannyian jól vagytok és, hogy volt erőd még a vizsgára is, mert nagyon megérte!!!!
  Szívemből kívánom, váljanak valóra a terveitek!!!!

  VálaszTörlés
 12. Sok szeretettel gratulálok Icka! Gyönyörűek és letisztultak a munkáid, nem is csodálom, hogy ki lettél emelve (meg azt sem, hogy kipurcantál a végére! Gyönyörű, napsugaras, pihenős nyarat Nektek!!!

  VálaszTörlés
 13. Szívből gratulálok Icka! Nagyon klassz lett a vizsgamunkád, és köszönöm, hogy én csinálhattam hozzá a stempliket. :) Irtó jól néznek ki együtt. Sikeres továbbiakat kívánok, nomeg azt is, hogy egyszer csak megvalósuljon ez a klassz tanya.

  VálaszTörlés
 14. Gratulálok! A borítéktól elaléltam. A többi meg....csodás, kívánom, hogy teljesüljön az álmotok!

  VálaszTörlés
 15. Szívből gratulálok!!! Le a kalappal és hajrá tanya! ;) A munka brutális, nagyon figyelem felkeltő ám! Én azt néztem és csak utána olvastam, ezért először azt hittem már létező cégnek csináltad! ;) Grat grat!!!

  VálaszTörlés
 16. Itt is gratulálok! Én is kívánom, hogy mielőbb birtokba vehessétek az álomtanyát, amelynek ezt a szépséges dizájnt elkészítetted. Imádom az egészet!

  VálaszTörlés
 17. Ó, hát gratulálok én is! Remélem, miután kifújtad magad, már szívvel-lélekkel örülsz az eredményednek! A tanya arculata csodás!!! Azok a sajtpapírok :)

  VálaszTörlés
 18. Csodás teljesítmény, gratula! Imádnivalóak lettek a tervezett cuccok, már mennék és venném is meg azt a sajtot, amit ilyen fantasztikusan csomagoltak be...

  VálaszTörlés
 19. Szia!
  Nincsenek meg véletlenül a kidolgozott szóbeli vizsgatételeid a grafika vizsgához?
  Mert ha esetleg elküldenéd az marha jó lenne!
  kovagrafika@gmail.com
  hálás köszönet.

  VálaszTörlés
 20. Kedves Icka!

  Gratulálok a minőségi munkádhoz :)

  Ezúton szeretném megkérdezni, hogy a 2760-10-es tételben tudnál nekem egy kicsit segíteni?

  Előre is köszönöm,
  Varján András
  info@varjan.hu

  VálaszTörlés
 21. Szia Icka!

  Ne haragudj, h ezzel zavarlak, de én is a segítségedet kérném. A 2760-10 és 2762-10-hez kellenek nekem is kidolgozott tételek.Tényleg nagyon hálás lennék ha segítenél. Amúgy gratulálok a munkádhoz én már láttam a suliban tanár úr nekünk megmutatta.
  annam6@freemail.hu v. urbanannam1990@gmail.com

  Előre is köszönöm,

  Annamária :)

  VálaszTörlés
 22. Szia!

  Hát akkor én is csatlakoznék az előttem szólókhoz. Nekem is szükségem volna a két kidolgozott tételsorra a 2760-10 és 2762-10es modulhoz. A tanároktól hiába kértem segítséget. :(
  E-mail: wolf.ayron@gmail.com
  Nagyon sokat segítenél vele egy leendő grafikusnak. :)

  Előre is nagyon köszönöm!

  Áron

  VálaszTörlés
 23. Szia!

  Én is sorba állnék. Nemsokára én is grafikusi vizsgát teszek. Nekem is szükségem volna a két kidolgozott tételsorra a 2760-10 és 2762-10es modulhoz. A tanároktól csak a jogi tételt kaptuk meg. :(
  E-mail: felekis@t-online.hu
  Nagyon sokat segítenél vele egy leendő grafikusnak. :)

  Előre is nagyon köszönöm!

  VálaszTörlés
 24. Szia!

  Én is sorba állnék. Nemsokára én is grafikusi vizsgát teszek. Nekem is szükségem volna a két kidolgozott tételsorra a 2760-10 és 2762-10es modulhoz. A tanároktól csak a jogi tételt kaptuk meg. :(
  E-mail: felekis@t-online.hu
  Nagyon sokat segítenél vele egy leendő grafikusnak. :)

  Előre is nagyon köszönöm!

  VálaszTörlés
 25. Szia!

  Nagyon hálás lennék, ha tudnál segíteni, nekem is szükségem lenne a 2760-10 és 2762-10-es modulhoz kidolgozott tételsorra. Nagyon szépen köszönöm előre is! Email: the.popkiller@gmail.com
  Üdv:

  Sanyi

  VálaszTörlés
 26. Szia Icka!
  Minden elismerésem :) - nekem 2 gyerek mellett szinte semmire nem jut időm :( pedig már nagyon hiányzik az alkotás öröme - egész életemben azt csináltam, de a hivatásomra már nincs kereslet, ezért gondoltam egy "testvérszakmát" elsajátítani, hát így beiratkoztam egy grafikus képzésre - sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, most meg itt van a nyakamon a vizsga, és olyan dolgokat kéne megtanulnom, amiről még csak szó sem esett az oktatáson. Kérlek segíts nekem, ha van rá lehetőséged azzal a bizonyos 2760-10, és a 10/1 tételekkel kidolgozva, ha Néked megvan, nagyot dobna a lelki világomon :) millió köszönet: Clau

  VálaszTörlés
 27. Szia! Nagyon megköszönném ha segítenél, én is idén vizsgázok és szeretném ha elküldenéd a 2760-10 és 2762-10-es kidolgozott tételsort. E-mail: paulovicsgabi95@gmail.hu Előre is köszi :) Gabi

  VálaszTörlés
 28. Szia!
  Hálás lennék érte, ha tudnál segíteni, mivel hamarosan vizsgázom, szeretném ha eltudnád küldeni a 2760-10/1 (Alk.graf.szaktörténet), 2762-10/2 (tervezés módszertan) kidolgozott tételsort.
  E-mail: pribek.dalma.2012@gmail.com
  Előre is köszönöm.
  Dalma

  VálaszTörlés
 29. Szia!
  Gratulálok a sikeres vizsgádhoz! c:
  Idén vizsgázok és nekem is szükségem lenne a 2760-10 és 2762-10-es modulhoz kidolgozott tételsorra. Nagyon szépen köszönöm előre is! Email: pethoanna17@gmail.com
  Üdv:
  Anna

  VálaszTörlés
 30. Szia!
  Hihetetlen szépek a munkáid és a gyerkőceid is.
  Látom népszerűek a tételeid. Én is beállhatok a sorba (már ha nem veszed tolakodásnak), hogy egy nap én is elmondhassam: Grafikus lettem és papírom is van róla!
  Jó egészséget és sok sikert kívánok.
  Andrea (andiger74@gmail.com)

  VálaszTörlés
 31. Szia.Én is beálnék a sorba.Nekem is nemsokára itt a grafikus vizsgám, és sokat segíttenél ha el tudnád küldeni a 2760-10 és 2762-10-es tétel sorokat.
  Email:montika46@gmail.com
  Előre is köszönöm a segítséget.

  VálaszTörlés