2012. március 15., csütörtök

Igazoltan távol

Sajnos nagyon kevés időm van alkotni, gyártom a vizsgamunkámat, most ez van az első helyen a feladataim között. Betegek is voltunk, mindenki lepukkadt, kimerült a családban. Remélem tényleg jó idő lesz a hétvégén és ki lehet mozdulni a lakásból. Azért készült most két oldalam, már nagyon hiányzott a scrapbook, csak kiszorítottam rá egy kis időt. :)
Az usziban készült ez a kép, telefonnal csináltam, Boti úszás után, olyan jól nézett ki, ahogy egyedül ücsörög a folyosón. Felidézi bennem azt a sok klassz órát, amit együtt szoktunk ott tölteni. A komment pedig azokat a perceket, amikor összebújunk az ágyban és sutyorog a fülembe mindenféle kedves dolgot, tudja a kölök, hogyan tud levenni a lábamról...mindig meghallgathatom például, hogy az egész világegyetemben én vagyok a legjobb anyuka... :)))


A másik kép pedig tegnap készült, olyan szépek voltak, hogy muszáj volt lefotózni őket. Boti most kapta a csokornyakkendőjét, személyesen választotta ki a boltban, annyira odáig van az egész ünneplő ruhájáért, hogy ma reggel is abba öltözött, teljes díszben rohangál most is itt a lakásban, még az ünneplő cipő is rajta van és természetesen a csokornyakkendő!



Szép ünnepet mindenkinek!

2 megjegyzés: