2011. augusztus 10., szerda

Imagine-új készletem

Boltba került legújabb készletem, aminek az Imagine nevet adtam, hogy miért, azt ne kérdezzétek, mert gőzöm sincs. Megrajzoltam ezt a gatyás madarat, aztán elképzeltem, hogy ha egy füzetbe rajzolnám, akkor miket firkálnék mellé, alá, fölé. Úgyhogy rajzoltam felhőket, meg esőt, meg napocskát, meg akkor kellett füzetlap is, így azokat is gyártani kezdtem.




Szóval olyan kis mindenféle lett, de én megszerettem, amíg készítettem.
Lelőhely a Digiridoo-n ITT, most 5 napig akciósan.
A Pinteresten láttam krétarajzos fotókat, irtó klasszak vannak, na nekem ilyen is kellett, meg ha már Imagine... Gyorsan rajzoltunk Botival a teraszra egy koronát a kis királyfinak.

Meg azért egy-Dóris-is-legyen alapon még egy:



Van kedvetek egy kis játékhoz? A múltkor láttam a tévében, hogy van olyan, hogy bakancslista, egy lista azokról a helyekről, hogy hova szeretnénk eljutni. Én még csavarnék egyet a dolgon, ha már Imagine-ezek. Van-e olyan képzeletbeli hely, ahova szeretnétek eljutni? Ha írtok erről egy kommentet, akkor megnyerhetitek a készletet.
Én nagyon szeretnék eljutni A Gyűrűk Ura-féle Középföldére, na jó a tündéket is szeretném látni, de inkább hobbit lennék, göndör hajam lenne (yesss!), olyan frankó kis hobbit-lakom lenne mit Frodónak, egész nap a dombokon rohangálnék (és a szél belekapna a göndör fürtjeimbe:)))) és este meg sört vedelnék a fogadóban. :P

8 megjegyzés:

  1. Gatyás madár rulez! :) Remek készlet! No, meg az oldalk is! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagy kedvencem volt a Végtelen történet, Fantáziaországgal :) Később pedig a Kisherceg bolygója mozgatta meg a fanáziámat.
    Csatlakozom az előttem szólóhoz: remek készlet és az oldalak is tetszenek:)

    VálaszTörlés
  3. Én pedig az Avatar: Pandora bolygójára látogatnék el! Egyszerűen, nem tudom elfelejteni azt a látványt, növényeket.. na jó, egy két állatot szívesen elkerülnék :DDDD
    Nagyon szép a készlet;)

    VálaszTörlés
  4. ó, ha én csak egy hétre visszamehetnék a saját múltamba egy füzettel, ceruzával, és megkérdezhetném a nagyimat a titkos receptjeiről, meg leírhatnám a meséit, amiket úgy elfelejtettem már!

    VálaszTörlés
  5. Én nem képzeletbeli helyekre szeretnél eljutni, hanem valósakra. Viszont az utazás módja nem a megszokott lenne. Ülök a szobában és odaképzelem magam valahová. Mondjuk a Grand Canyon. Aztán este nem kellene ott aludni a szállodában, hanem visszaképzelem magam a jó kis ágyacskámba. Másnap reggel egy újabb helyszín következne. Így szépen bejárnék mindent, mindig otthon aludhatnék, és kimaradna az utazás fáradalma. Milyen jó is lenne!

    VálaszTörlés
  6. Hát, képzeletbeli hely nincs, de valós annál több, ahová el tudnám magamat és kis családomat képzelni! :) pl: Olaszország, Montenegro...stb.
    A készlet viszont nagyon szép, édes a gatyás madárka! :) Szép vasárnap délutánt! Merienn

    VálaszTörlés
  7. Aki olvasta James Redfield Mennyei Próféci című könyvét az ismeri, az Andokban játszódó történetet. Írj egy helyről ahol anövényeket pozitív gondolatokkal serkentik növekedésre. Valós vagy képzeld hely ezt döntse el mindenki maga, én ide szeretnék eljutni! Szép hetet! Gyönyörűséges a készlet! :)

    VálaszTörlés
  8. Képzeletbeli hely....hmmmm
    Talán Sohaország. Mert ha már álmodunk, akkor álmodjunk nagyot. Ott sosem kellene felnőni, csodás tájak vannak, tündérek, sellők, indiánok, kalózok...és lehet repülni.
    Valós helyből van több is, de a legnagyobb álmom Orlando, Florida: Disney World, Epcot Center, Universal Studis, Sea World, Cirque du Soleil. Nem is mondom tovább...

    VálaszTörlés