2010. október 24., vasárnap

Érzelmek

Cewén a héten érzelmekről szóló oldal volt a feladat. Sajnos sokszor lemaradok a kihívásról, mert mindig halogatom, aztán a végén meg jól elfelejtődik. Még a nyáron készítettem négyünkről önkioldóval képet, talán nem is volt még ilyen fotónk, amin mind a négyen rajta vagyunk, apa, anya, gyerekek. Ezt a családi fotót választottam, de amikor fotóztuk, akkor a végén egy nagy őrültködés lett a dologból és nem bírtam ki, hogy egy ilyen fotót is ne tegyek az oldalra. De nem is lenne "igazi" az oldal, ha csak a szépen mosolygós kép lenne rajta, inkább olyanok vagyunk, mint a tombolós képen! :)

Felhasználtam:legalsó és fölötte levő papír: Krissz, kapcsok, varrás:Anna Aspens, színes papír, kis cédula:Twelve by Twelve Designs, színes betűk: Holly designs, pecsételt betűk: Bouille, szív: Michelle Coleman

Végül rákerült még egy kis üzenet is a gyerekeknek(komment formájában), majd egyszer talán megértik és sokat fog jelenteni nekik.
Úgyhogy szinte kötelező betenni ide a dalt, bár nem a Demjén Rózsi féle változatot választottam, hanem egyik kedvenc zenekaromat.


És ha már érzelmek, néhány fotó amit a héten készítettem, csak úgy, mert az ősz olyan szép tud lenni...





8 megjegyzés:

  1. Öregem! Odavagyok teljesen! A csúcs fotókhoz tökéletes ellenpont ez a szigorú elrendezés, a színek és a cuccok is remekek! :)

    VálaszTörlés
  2. Ó, de jó, hogy benéztem ide! gazdagodtam egy csodás családi oldallal, egy szép zenével, és sok gyönyörű őszi fotóval. Köszi, drága Icka!

    VálaszTörlés
  3. Az oldalra már írtam, hogy fantasztikus, de az őszi fotók meseszépek!! A manipulációidat meg továbbra is imádom:)

    VálaszTörlés
  4. Oh! már a nyáron készült fotóidért is odavoltam amit a lányodról készítettél! Ezek is fantasztikusan szépek! (Hozzányúlsz egyébként Photoshop-al?)
    A családodról készült oldalad pedig itt is írom: fantasztikus! Bohókás-sugárzós-szemetgyönyörködtető-Ickás!

    VálaszTörlés
  5. Igazán fantasztikus oldal lett. És a fotók fenomenálisak... Nagyon-nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  6. megint lehidaltam! azok a fotók!!!
    az oldal pedig csodás lett :)

    VálaszTörlés
  7. Nem tudok újdonságot írni: Fantasztikus oldal és profi fotók.

    VálaszTörlés
  8. Állati jó oldal!! Bírom a családod :)
    A fényképeid huuuuuhh, gyönyörűek!

    VálaszTörlés