2010. augusztus 31., kedd

Mörjike új készlete

Ma jelent meg Mörjike új készlete és őszintén mondom szuper jó lett! Klassz a téma, a papírok..........ááá komolyan mondom csak egy óra volt, mire eldöntöttem melyiket is kéne használni, mert annyi gyönyörűség volt ott!!! Az elemek is csodásak, gyönyörű pasztell színek, pecsétek, de nem is sorolom, az előnézeti úgyis többet mond:


Ma kedvezménnyel kapható az LLD-n!!!
Naná, hogy nem tudtam megállni és kettő oldal is született.
Mivel én lennék a készlet egyik inspirálója (irul-pirul), naná, hogy kellett használni a mezős képekből:


És volt még egy tuti fotóm, ebből mindenképpen oldalt szerettem volna, a készlet pedig szuper volt ehhez a témához is. A múlt héten lementünk a Balatonra, hogy még egyet utoljára fürdünk idén nyáron, reggel sütött is a nap klasszul (ezer szendvicset csináltam, egy óra volt mire mindent bepakoltam, na de ezt nem nagyon kell a gyerekeseknek magyarázni mi mindent kell egy strandoláshoz összepakolni...) de mire odaértünk felhőrengeteg volt az égen és baromira elromlott az idő... Azért egyből nem adtuk fel, de csak egyre rosszabb lett minden... Végül is eső nem lett, de baromi nagy szél az igen és hatalmas hullámok. A strand kiürült, pedig ekkor kezdődött csak az igazi móka!!! Mi bizony becipeltük a gyerekeket a tóba és baromi jól éreztük magunkat! A gyerekek még nem látták ilyennek a Balatont és nem is fürödtek ilyen hullámokban, nagyon élvezték az egészet(és mi is)! Nem mellékesen pedig sikerült egy-két ilyen klassz fotót csinálnom:

És még a szendvicsek is elfogytak! :D

5 megjegyzés:

  1. Csodálatos mindkét oldalad. Engem most a második különösképp megérintett. Mi is a Balatonon voltunk múlt héten és kicsit szorongós nyárbúcsúztatós hangulatban vagyok azonos okok miatt, kezdődik az iskola, óvoda..

    VálaszTörlés
  2. hey, you will not beleieve it but I looked at your blog just today!!! and I fell in love with it (even if I do not understand a word! :-D). you take terrific photos and you already know I love your layouts...

    VálaszTörlés
  3. Icka, úgy gondolom tudod a véleményemet. :) Gyönyörű a családot, eszméletlen amiket alkotsz. Neked is nagyon köszönöm ezeket a fantasztikus inspirációs oldalakat!!!! :)

    VálaszTörlés