2010. július 30., péntek

Szupermami (ez én lennék!)

Még nem tettem fel ide ezt az oldalamat, az évzárón készítettem ezt a fotót kislányomról és valami összegzésfélét is írtam hozzá. Nem, ez hülyeség, csak gondolatfoszlányokat Dórinak, mik kavarogtak bennem az évzárón...Amikor elkészítettem nem is gondoltam, hogy milyen fájó szívvel fogok majd ránézni, mert ma kaptam a hírt, hogy a tanító nénik felmondtak és szeptembertól újak lesznek... nagyon el vagyok kenődve, nekünk ők nagyon fontos emberek voltak az életünkben.......Dóri még sírt is...


Na ez egy nagyon béna bejegyzés lesz, mert néhány napja meg készítettem egy vicces oldalt és még meg sem mutattam, de már nem akarom halogatni, mert nemsokára meg CT oldalak jönnek.
Hát igen, a szörnyű valóság rólam, hogy nyáron milyen linkóci vagyok!!! Pedig egyébként elég szigorú tudok lenni, ha megemelem a hangom a gyerekeim behúzzák fülüket-farkukat! :D Na nem kell olyan komolyan venni ezt, de tény és való, hogy van egy olyan arc és hangfekvésem, amikor a gyerekek tudják, hogy ideje visszavonulót fújni. Na de itt a nyár és minden borul... Aztán szeptemberben vért izzadok, mire minden visszaáll a régi kerékvágásba...És ez minden nyáron így van...Ez már olyan méreteket öltött, hogy oldalba kívánkozott:

Milyen jó kedvvel készítettem, most meg olyan rossz kedvem van!
Pedig egy ilyen szuper maminak nem kellene, hogy az legyen.... :)

Felhasználtam:
évzáró-papír: three paper peonies, virágok: mscraps collabs2010 és Krisssz temlete-je(letölthető innen)
szupermami- papírok: Jackie Eckles-Love of summer, kockás papír: Rainbow, pöttyös szalag, varrás: Dream Big Designs, nagy betűk: Michelle Coleman, maszat: Kimla, madarak: Lorie Davison-Don't Eat Worms, katicák: Kerry Stewart

8 megjegyzés:

  1. Legyen csak ilyen szupermamijuk mindig, a boldogság többet ér, mint a napirend! :) Behalok ezen a hosszú lábú madárkán, meg a halon, szuperszónikus oldal! :)

    VálaszTörlés
  2. Nem is hal, hanem másik madárka, veszek egy erősebb szemüveget! :D

    VálaszTörlés
  3. Olyan szép ez az új oldalad, Icka...

    VálaszTörlés
  4. Egyszerűen imádom ezt az oldalt! A fénykép eszméletlen, a komment nemkülönben. Kedves Szupermami ne legyen rossz kedved a tanító nénik miatt. Vagy csak szeptemberben... És addig ilyen oldalakat szeretnék még-még-még! Szerintem reggelig fogok vigyorogni...

    VálaszTörlés
  5. Imádom mindkét oldaladat. Az elsőn a fotó mindent visz. Olyan szép a kislányod!!! A másodikon meg a komment... Olyan jó olvasni, hogy más is hasonlóan van,mint én. :) Ja, és szuper mindkettő színvilága.

    VálaszTörlés
  6. Mindkét oldalad szuper lett! És ne legyen rosszkedved a tanítónénik miatt. Az emberek jönnek mennek az életünkben. Lehet, hogy egy még klasszabb tanítójuk lesz, mint eddig volt.

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű szép lett mind2 oldalad! :)

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok mindkét oldalhoz és a szupermamisághoz. Pont jó, hogy ilyen vagy és hogy ilyen nagyon szuper oldalakat csinálsz :)

    VálaszTörlés