2010. július 12., hétfő

Itt a vég...

már abból a szempontból, hogy zéró időm van szkreppelni. ( Most is, amíg beléptem már oda is égettem a hagymát, mert közben főzök is...) A gyerekek minden időmet "lefoglalják" és hát a többi(főzés, takarítás stb...) sem maradhat el, sőt most, hogy itthon vannak, még ezerrel többet kell ezeket csinálni. Pedig annyi tervem volt mostanában!!! Na de ezekről majd egyszer, mert hátha egy párat meg tudok csinálni. Még szerencse, hogy van ez az egy CT-tagságom, mert így legalább "rá vagyok kényszerülve," hogy néha csináljak valamit... ( És áldom az eget, hogy nem vállaltam be többet!)
Bár ezzel is most megszenvedtem, mert olyan rockos, gitáros készlet és akartam valami zúzós képet találni, már feltúrtam minden szekrényt is a régi képek miatt, de nem találtam olyat, ami igazán passzolt volna. Pedig olyan jó kis készlet és nem nagyon használtam még hasonlót. Mutatom az előnézetit:
Dóriról volt egy ilyen képem, motoros találkozón volt apával, még ez illett a készlethez leginkább.
Mondjuk mindig is szerettem ezt a fotót, úgyhogy legalább most oldalba került.

Tanácstalanságomban aztán még a saját fotómmal is készítettem egy oldalt, megtetszett ez a mondat valahol, felírtam magamnak és gondoltam most felhasználom.


A készlet kapható a Scrapable-nál most akciós és nézzétek meg Cheri blogját van egy klassz freebie maszk, legalábbi nekem nagyon tetszik, biztos fel fogom használni, majd.....egyszer........

2 megjegyzés:

  1. Mindkét oldal fantasztikusan jó lett! És hajrá Icka, biztosan lesz időd erre-arra!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik mind a két oldal. Időhiány ide, időhiány oda, gyönyörűeket alkottál. A motoroshölgy pedig nagyon vagány!

    VálaszTörlés