2010. június 25., péntek

OKC-Mörjike maszkjai

Naná, hogy én is jelentkeztem Mörjike OKC-jára. Egy hirtelen ötlettől vezérelve a maszkokat néztem ki magamnak, bár utólag magam sem értem, miért.

Alig használtam eddig maszkot és most rá kellett jönnöm, hogy ez megint egy igazából feltáratlan terület számomra, na de én mindig szerettem a kihívásokat a scrapbookban, beindítják a fantáziámat. Mert nem csak, hogy nem árt, ha jó kis ütős fotót akarunk maszkolni, hanem térben nem lehet annyira pakolászni, ha maszkolva van a fotó. (alá nem nagyon lehet pakolni, csak fölé) Ezt a fotót Dóriról, már használtam, de nagyon imádom és az a kategória, amit tényleg ütős, mert nagyon vicces a hiányzó foga és a kacagás miatt. És ehhez a nagy maszkhoz klasszul passzolt.

Régebben fotóműteremben is dolgoztam és sokat fényképeztem csajokat, valahogy ez lett a "specialitásom", kiállításom is volt (elő kéne még szedni pár fotót, jó kis oldalakat lehetne készíteni........), mivel ezzel a "modellemmel" mai napig tartom a kapcsolatot, és már régóta lapult a gépen ez a fotó, hogy oldalba kerüljön, na de nem hiába várt, mert ez volt a megfelelő pillanat, tudtam, hogy egyszer előveszem, úgy látszik erre a maszkra várt......
Sok szeretettel Orsinak, a finom kajákért (ó az a csokis kuglóf!!!) és a finom pálinkákért! (bocs, de tényleg isteni volt!)


Mörjike maszkjai ITT kaphatók. (Painted Photomasks)
A másik készlet pedig amit még használtam: ITT ( Get Bliss)

5 megjegyzés:

  1. Hű, azannyát! :D Gyönyörű és szuperkreatív alkotások megint! :)

    VálaszTörlés
  2. nemcsak a fotóid, de az oldalaid is ütősek!!! te is az a fajta alkotó vagy, aki néha be-bekukkant, de akkor "odavág" :) szeretem ezt, mert így már várom, mikor jössz ki egy másik oldallal, és hiányollak, ha sokáig nem vagy :)

    VálaszTörlés
  3. Icka! El vagyok ájulva. De most már legalább értem, hogy honnan vannak neked ilyen fantasztikus fotóid. Az új blogrucid is nagyon tetszik! :) Teljesen lenyűgöztél (megint...)! :)

    VálaszTörlés
  4. WOW! Nagyon szuper!! A fotók és az oldalak is:)

    VálaszTörlés
  5. Mindkét oldal egy csoda! És a modellek is!

    VálaszTörlés