2010. február 17., szerda

Február-farsang és szülinap

Mindkét gyerkőcöm szülinapja februárban van. Úgyhogy nálunk ez a hónap csupa karnevál. :D
A SB.hu szülinapos készlete így igazán aktuális nálam, és mivel még kihívás is van a dologban, ezért még csak el sem maradtam most egy szülinapos oldal elkészítésével.
Janka vázlatos kihívását sem akartam kihagyni, mert igazán klassz a vázlat és remekül használható. Ahogy néztem sokan használták a farsangi képekhez, hát most ez is aktuális ugyebár.

Felhasználtam: papírok: malacima-Sunny and Warm, swirley-k: Lisa Whitney Design, pöttyök, lufi: Noshay-myday

Botinak már volt a szülinapja (Dórinak a héten lesz). Ezért el kellett vinni a lurkót a védőnőhöz szűrővizsgálatra. Ott kitöltöttek egy papírt a vizsgálatról. Boti nagyon élvezte az ott töltött időt, mert(szerinte)mindenféle vicces dolgot kellett csinálnia. Pl. fülhallgatót tettek rá és jeleznie kellett melyik fülénél szól a Süss fel nap, egyfolytában rötyögött közben, vagy meg kellett mutatnia, hogy tud-e egy lábon ugrálni.

Szóval ez a vizsgálat adta az ötletet, hogy a komment arról szóljon, mi az, amire egy négy éves gyerkőc (konkrétan most az én Botim) képes. Vicces ilyen hivatalos hangon írni róla és a végén nem is bírtam ki, hogy ne menjek át személyesbe, de ez kellett is rá, azt hiszem.

Talán jó érzés lesz majd visszaolvasni, hogy mi az amire büszke lehetett négyévesen!

3 megjegyzés: