2010. február 10., szerda

Karácsonyi oldalak

Mielőtt kitör a tavasz (bár, ha kinézek az ablakon ez nem mostanában lesz), a karácsonyi képeket elővettem, hogy valamit összehozzak belőlük. A karácsony megérdemli, hogy ne menjek csak úgy el mellette. Így is annyi fotó csücsül a gépen, amiből jó lenne oldalt készíteni, de ahhoz a nap 24 órája is kevés lenne. Akartam egy olyan összefoglaló oldalt, amire sok képet teszek és mivel ez már így is elég mozgalmas lett, nagyon nem pakolgattam rá már sok dolgot.

Felhasználtam: papírok, arany lógó dísz-Michelle Coleman- Retro Christmas, kotta, mézeskalács: Dido-Janka-Karácsonyi karamell, fenyő, virág-Julia Makotinsky(LDD)-Christmas memories, 1-2 dolog saját

Ezt meg kicsit régebben csináltam, mert imádom ezt a fotót, ahol Boti öleli a karácsonyi ajándékát, egy kis plüssnek is annyira tudott örülni, napokig hurcolta magával a lakásban akárhova ment. Különben is a 25.-e reggelt imádom a legjobban, mert a 24.-e az még olyan futkosós, főzés, meg dugdossuk a fát Boti elől, mert az angyalkák hozzák nálunk, gyorsan kell díszíteni, amíg alszik délben (mondjuk ezért százszor kárpótol az az édes pofija, amikor álmos képpel kijön a szobából és meglátja a fát) és még ezer apró dolog van. De 25-én reggel újra elővesszük az ajándékokat, a gyerekek pizsiben vannak ameddig csak akarnak és jókat játszunk a fa alatt, lustálkodunk egész nap. Szóval ezt a másnap reggeli fílinget akartam felidézni.


Felhasználtam: Michelle Coleman-Retro Christmas, Michelle Filo templete

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése