2011. június 17., péntek

Lufik, csíkok, satöbbi

Jól eltűntem innen a blogomról, nem is tudom hol kezdjem...
Vizsgáztam, tanultam (na jó azért annyira nem vittem túlzásba..), majd egyszer talán erről is lesz időm blogolni, hogy miket csináltam a suliban.
Hála Istennek vége a tanévnek, kitört a szabadság, a gyerekek itthon, ami nagyjából azt jelenti, hogy szinte állandósul itthon a felfordulás, játékok szanaszét mindenhol, kezdődik az úúúúúúúúgy unatkozom!!!, az Anya gyere játszani, legózni, kardozni, barbizni satöbbi.
Dórimról (és az egész osztályról) készítettem pár képet a suliban az utolsó napokban(mert a szülők közfelkiáltással fotókönyvet szavaztak meg ajándékba a tanító néniknek, a Dóri anyukája majd megcsinálja...). Ezekkel a fotókkal készítettem oldalt a Scrapbook.hu eheti kihívása kapcsán, ahol csíkos papír felhasználása a feladat. A részletekről ITT olvashattok és vannak freebiek is, én is készítettem pár papírt.
Dórit felvették nyolcosztályos gimnáziumba, úgyhogy nagy változások előtt állunk:

És a papírkáimat is megmutatom:


Aztán azt is elhatároztam, hogy felélesztem az 1 nap-1 fotó projektemet legalább a nyári szünetben. Egyszerűen nem akarok egy napot sem elveszíteni, mert tanév közben alig látom a gyerekeket, főleg Dórit a sok edzés miatt. Gondoltam jó lenne valami erős kezdés, hogy megjöjjön a kedvem a dologhoz. :) Találtam pár szülinapról megmaradt lufit, nosza felfújtuk, összekötöttük, kerestünk egy libbenő-lebbenő csajszis ruhát, kimentünk az utca végi kis rétre aztán hajrá. Fújdogált a szél, gyönyörű fények voltak. Mindjárt kellett is belőle egy duplaoldal, de igazság szerint egy fotókönyvet is tudnék belőle csinálni... Nem is tudom ez mennyire scrapbook, mert szinte semmit nem bírtam rárakni a fotókon kívül.

És úgysem bírom ki, hogy külön ne tegyem be:


Mörjike és Janka csodás új készletéhez is ezekből választottam egy fotót.
A készlet elérhető ITT. És freebiek a lányok blogjain!!!
Az oldalam:

Egy kicsit lerontotta a fotózás élményét az ötéves kölök, aki ott sertepertélt körülöttünk, közölte, hogy ez élete legrosszabb napja, mert annyira süt a nap, hogy leég a haja és a fű meg böki a lábát és egyfolytában vakaróznia kell. Aztán odaállt, haptákba vágta magát...

Ejhhh, ezek a hapsik...

8 megjegyzés:

  1. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanyiraaaaaaaaaaaaaaa! imádom ennek a bejegyzésnek minden morzsáját!!

    VálaszTörlés
  2. Eszméletlen jó fotók!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Micsoda nagyszerű fotós vagy Te lány, és micsoda nagyszerű scrapbook-os is, ehh, és még Szupermami is! :-))
    Gratula Dórinak! és Neked is! Most pedig ismét gyönyörűeket hoztál, már megint!!! :-) Kellemes nyarat Nektek!

    VálaszTörlés
  4. Egy szuszra ennyi frankó fotó meg oldal...nem is bírom bevenni, már harmadszorra nézek és olvasok végig mindent! GY.Ö.NY.Ö.R.Ű.!!!
    A Hapsi is élvezni fogj a nyarat, csak bele kell jönnie :)
    Kellemes vakációt Nektek!

    VálaszTörlés
  5. Szuperszép fotók!!! Én is akarok ilyet! :))) Mármint én meg a lufik, csajos ruciban, kicsi réten pihegő szélben :)))
    Állati jók a "nemscrap" oldalak is! :))))
    SZép vakációt kivánok!!!

    VálaszTörlés
  6. ó, csodásak a fotók!!!!! és az oldalak is! :) Dóri gyönyörű, Botit meg nem bántani!!!!!! :)

    VálaszTörlés
  7. én sem tudom, mennyire scrapbook, de állati jók ezek a fotók! baromi jól mutatnak így, oldalon is. hajrá, csinálj belőle fotókönyvet! (ArtsCow -- free shipping + olcsó fotókönyv még néhány napig)

    VálaszTörlés
  8. Csúcsaaa Icka, csuúúcsa! Remélem ez jelenti azt is, hogy beleveted magad egy másfajta alkotásba, mert már partra vetett halnak érzem magam a készleteid nélkül! Köszi, pusza! Lányod gyönyörű, az oldalak ájulatok! Királynő vagy bébi, kiránynő!

    VálaszTörlés