2011. május 9., hétfő

kihívások, játékok, nyeremények

Ma én is elindítottam két kihívást a Scrapbook.hu-n az ünnepi hét keretében.
Volt több ötletem, végül úgy döntöttem, hogy az egyik kihívás ( az elefántos sztori hatására) legyen Gyerekszáj-téma. Ehhez biztos sokan tudnak csatlakozni, sokunknak van elfekvőben egy jó kis sztorija, beszólása a gyerekekkel kapcsolatban.
ITT elérhető ez a kihívás.
A másik téma az Ötös lista címet viseli. Ez már nem is tudom honnan jött... Öt pontban elmesélni, megfogalmazni valamit, bármit, teljesen szabadon választott a dolog.
ITT van ez a kihívás.
Ehhez mindenképpen akartam egy inspi oldalt készíteni, de valahogy nem indult el a dolog, üveges tekintettel néztem ki a fejemből a gép előtt és próbáltam kiszenvedni valamit. Először is ugye valami téma kellett volna, hogy miről is szóljon az a lista. Közben a gyerekek cirkuláltak, zsongtak körülöttem ( hát lehet így alkotni??!!) és persze mindig kellett valami, amihez feltétlenül kellett az én közreműködésem. Sokadszori zaklatás után, már kezdett fogyni a türelmem és próbáltam mindjártokkal egy kis időt nyerni. De Dórit nem lehet csak úgy lerázni és jött a szokásos szöveg: ANYAAAAAAAAAAA, te már megint a gép előtt ülsz és mindig azt mondod, hogy mindjárt!!!
Na erre mondják, hogy a téma a földön hever! Talált! Süllyedt!

Ehhez az oldalhoz felhasználtam a legújabb készletemet, ami még nem került a boltba, csak úton van. :)
Mindkét kihíváshoz tartozik nyeremény is, sorsolással hirdetek nyertest és egy szabadon választott készletem megy ajándékba. :)
De még egy kicsit felturbózom a dolgot és itt a blogon is hirdetek egy nyertest azok közül, akik részt vesznek valamelyik kihíváson és ezt a legújabb készletet ajándékba adom!
Remélem sokan jöttök velem játszani, nagyon várok mindenkit, akinek van ideje és kedve ehhez a két témához!
Ez meg lemaradt az előző bejegyzésemből, a freebivel készítettem:


I love scrapbook!!!

7 megjegyzés:

  1. Tudod, hányszor hallom én is ezeket a mondatokat? Pedig az enyémek már felnőttek! :D Parádés oldalak!

    VálaszTörlés
  2. Szipi-szupi inspiráló oldalak! És khm. Igen, a mindjártok nálunk is megvannak (pirulósszmájli).
    Jövök (megyek) majd a kihívásokra, már készül a gyerekszájas oldal :D

    VálaszTörlés
  3. fantasztikusak az oldalaid! bár lenne időm az összes csúcs kihívásra! vagy ne kéne dolgozni menni :D

    VálaszTörlés
  4. A fyerekszájasra csak előrántottam a már készeket, de még tervezek egyet. Az öt dologra asszem nekem is kelleni fog egy kis löket...az oldaladból kisilabizálva megelőlegezem a csillagos ötöst az új készletednek! Szép színei lesznek az egyszer biztos.
    A "pillanatos" oldalad, jááájjj, hát imádom, ahogyan ezt megfogalmaztad, annyira találó!!!!

    VálaszTörlés
  5. mennyire jó kihívááások!!!! és még időm is lesz rá, jövök, jövök!
    A történet alapján egyébként azt hittem, hogy megvilágosodásodban azt az 5 dolgot írtad le, amihez anya keeeell! :) /lehet h én ezt fogom/

    VálaszTörlés
  6. Hát, icka, megfogalmaztad, amit nap-mint-nap mindnyájan megkapunk otthon: már megint a gép előtt ülsz, és azt mondod, hogy mindjárt. :DDDDDD Még most is nevetek rajta! :D Persze, ez oda-vissza igaz nálunk: én a fiamnak mondtam mindig ezeket!!!! Most telekommunikációs informatikus. :DD
    Az első oldalad annyira jóóó, hogy elakadt a hang bennem nagyjából! Aztán a másodiktól is. :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó kis játékok, igyekszem odaérni :)) Az oldalak fantasztikusak, már várjuk az új készletet! (Mellesleg a kacitással bíbelődöm, lehet hogy átalakítom és azzal megyek a "gyerekszáj" kihívásra...)

    VálaszTörlés