2011. március 25., péntek

Úton-Mörjike és én

Úton, mert utazás közben készítettem ezt a fotót és Mörjike is megérkezett az új boltba, innen is nagyon sok sikert kívánok neki az új helyen!
(én meg dörzsölöm a tenyeremet, hogy szuper készletekkel alkothatok majd...)
Minden információt megtaláltok Ági blogján.
Azért is szeretek a lovardába járni hétvégenként, mert még az utazás is egy élmény...Együtt vagyunk az autóban és mindenféle téma előkerül, olyan ritkán vagyunk mind a négyen egy helyen. Boti egyébként is most került a mindentmegkérdezek-időszakába, ebből nagyon vicces beszélgetések szoktak összejönni. Mert én válaszolok, de ha nem tetszik neki a válasz, akkor a végtelenségig győzköd engem arról, hogy szerinte hogyan is állnak a dolgok.
De sok minden kiderül arról is mi jár a gyerekek fejében. Ma például azt mondta nekem az autóban: Anya, tudod mi lenne igazán izgalmas? Az időutazás!
(5 éves...)
Na és hova utaznál el, ha lehetne? (azt hittem egyből kiderül, hogy azt sem tudja miről van szó)
A dínók korába!
És hosszasan fejtegette, hogy az sem lenne probléma, ha egy T-rex-szel találkoznánk, mert naná, hogy könnyedén legyőzne egy hatalmas dínót is.
És még egy aranyos dolog: mostanában sokszor volt beteg, sajnos és sokat puszilgattam, babusgattam, mondtam neki, hogy mennyire szeretem.
-De én jobban szeretlek, Anya!
-Nem én jobban!
-De én annyira szeretlek, mint száz elefánt!
Hát nem gondoltam volna, hogy a szeretet mértékegysége az elefánt, de most már ezt is tudom!


Mörjike ragasztószalagjai és néhány régebbi készlete megtalálható ITT.
Mindenkinek szép hétvégét!!!
(bár én még holnap jövök a sorsolással ;)

10 megjegyzés:

  1. Élmény volt olvasni a soraidat Icka, könnybe lábadt a szemem komolyan. Az én nagyfiamnak is vannak hasonló megnyilvánulásai. 3,5 éves, de olyan komoly dolgokkal is előhozakodik néha, hogy azt hiszem fogalma sincs róla miről beszél aztán kiderül mégis. Elképesztő okosak!!!
    Köszönöm, hogy vagy a csapatomban Icka!!

    VálaszTörlés
  2. Én se tudtam, hogy a szeretet mértékegysége az elefánt, de most, hogy már én is tudom, könnyedén szállóigévé válhat nálunk is! ;)
    Na jó nem, mert nálunk a nyúl a mértékegysége :D:D Tudod a Lilo és Stitch-ben van mikor összevesznek a tesók és egy nyúllal példálózik a nagy, hogy jobban szeretné...stb. A végén mikor kibékülnek, a kicsi megkérdezi a nagytól, hogy: "Ugye jobban szeretsz, mint egy nyulat!" :)
    Ezért hát mi a húgommal, mindig nyulazunk... De az elefánt is szupi! :)

    VálaszTörlés
  3. Imádtam az oldalad: egyszerűségében szemet-gyönyörködtető. A sztorik pedig halálosak, kifeküdtem! Tündérarc a Boti királyfi!!!!
    Nálunk a legújabb: fodrásznál voltunk, utána az apjának élménybeszámolót tartottunk. Elmeséltem, hogy Milán üvöltött, mint a fábaszorult féreg. A férjem fodrásza meg nem állt kétszer ott (sem) sorba, ahol az észt osztogatták, ezt három fél mondattal alátámasztottam. Persze Milán füle ott volt. Másnap összefoglalta a nagyinak a történetet: "(Z)Oli bácsi egy buta olló, nézett, mint a fábaszorult féreg!"

    VálaszTörlés
  4. Az elefántos rész imádnivaló, hihetetlen, hogy miket nem tudnak mondani ezek a kis tündérmackók!
    Azért Toni sztorija sem rossz! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszetős az oldalad. Jól illetek egymáshoz te és Ági készletei. A fiad dumáitól meg kifeküdtem.

    VálaszTörlés
  6. Jó lenne egyszer találkozni nemcsak veled, de Botival is :)
    Ilyenkor (is) annyira nagyon sajnálom, hogy nem vagyok Zalán életének részese a mindennapokban, mert ő is hihetetlen szöveget ereszt el. Nem tudom, az óvónénik hogy bírják :D

    Az oldalad pedig csodás, mint mindig!

    VálaszTörlés
  7. Hihetetlenül jófej anyuka vagy! :D és így minden pillanatot élvezel a gyerekeiddel! :)
    Az oldal olyan egyszerű, és ettől igazán mellbevágó! Nagyon szép!! Jah, a fotó szokásosan cupiii, nevetős, és én imádom! :)

    VálaszTörlés
  8. Na, ma is tanultam újat: elefánt mértékegység kontra szeretet! Szabadalmaztatni kell!
    Annyira tetszik az oldalad ezekkel a ragacsokkal, maszatosan és fókuszban a fotóval! Na meg a napszemcsid! Boti huncut mosolyáról nem is beszélve!

    VálaszTörlés
  9. kedvelem ezt a letisztult stílust az oldaladon, Mörjike ragacsaival...és a haláli kommentet is

    VálaszTörlés