2011. január 13., csütörtök

Kedves naplóm!

Először is ezzel a címmel jelent meg Mörjike új készlete, ami már kapható az LDD-n.
Az oldalam, olyan januári borongós hangulatban:

Másodszor talán a Project 365 vagy 1 nap 1 fotó vagy nem tudom mi a neve ennek magyarul, szóval talán ez is tekinthető valamiféle naplózásnak a fotókon keresztül. Már említettem, hogy belevágtam és azt is, hogy csak addig csinálom, amíg jól esik :)
Anna Aspens blogján láttam, hogy készít hetente egy összefoglaló oldalt és ez is megtetszett, le is nyúltam gyorsan a templete-t és én is összedobtam az oldalt. (ingyenesen letölthető).
Nem mondanám sb-oldalnak, inkább csak egy heti összegzésnek, összesen két elemet használtam, lehet erre legalább egy kis kommentet írni, szösszeneteket, hogy mi van velem, velünk. ( meg talán lesz belőle egyszer egy fotókönyv...)
Bár azt csak utólag vettem észre, hogy nyolc képnek van rajta hely, gőzöm sincs miért, így odabiggyesztettem a fenti sb-oldalt, amit ezen a héten csináltam.
A fotóimat a Picasara töltöm fel, ITT vannak.
Én magam is kíváncsi vagyok magamra, hogy meddig bírom szuflával... :)
Ezt a téli időszakot kell valahogy kiböjtölni, alig történik velünk valami, kevés a fény, nem nagyon mozdulunk ki(de ez mindenkire igaz szerintem), szóval tavasszal már egy kicsit könnyebb lesz, lesz téma bőven! És napsütés!!!

7 megjegyzés:

  1. Idén engem annyira nem ért utól a borongós téli hangulat, nem tudom miért, de ettől függetlenül már nagyon várom a tavaszt, ahogy Te is! :)
    Remélem sokáig bírod majd a naplózást. :) Szuperek a képek!

    VálaszTörlés
  2. Egyedi és érdekes elrendezésű az oldalad.Klassz!

    VálaszTörlés
  3. Dejódejó!!!!!!!!!!! Bevallom én már kukucskáltam: galériába állam összeszedtem az oldalad láttán és megbocsátottam a januárnak, hisz ilyen gyönyörűséges dolgot hoz ki belőled. Na és a Picasán is csodáltam fotóidat, most pedig nyíltan emelek kalapot előtted! Imádom!
    Tarts ki méééég légyszilégyszi!!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. wow! szuper mindegyik! az összefoglalós oldal is nagyon tetszik. köszi a tippet, megyek anna blogjára lenyúlni a sablont! imádom

    VálaszTörlés
  5. Ezt a Templatet én is letöltöttem már. A képek is adottak és én is csodálkoztam miért nyolc hely van, majd megoldom. Az elkészítése még várat magára, de a terv már megvan. :)

    Nagyon tetszenek a fotóid, betettem az albumodat őket a kedvenceim közé.

    Szeretném már rég megkérdezni milyen módon barnítod így meg a képeket? Nagyon tetszik....

    Kisnyul a kíváncsi :)

    VálaszTörlés
  6. Csodálatos, fantasztikus, állati jóóóóóóóóó stb.stb....

    VálaszTörlés
  7. Picasa-n már lesekedtem, olyan szívet melengető pillanatokat és dolgokat veszel le mindig :)
    így összefoglalva is ütősek! S nekem a januári borongós hangulatod is nagyon tetszik!

    VálaszTörlés