2011. január 18., kedd

Hideg napokra-Timotól

Még itt van a tél, sajnos...Gyerekem pont ma reggel kivágta a hisztit, hogy nem akar suliba menni, mivel a kisebbik nem ment oviba, fel nem foghatta, hogy miért nem kaphat ő is egy kis szabit. Látom rajta, hogy már kivan szegény, itt a félév, nyúzzák őket rendesen a suliban. Bár pont tegnap azzal a jó hírrel jött, hogy kitűnő lesz a bizije. Na, hát büszke anyai szív, hadd kürtöljem szét! Egyébként tényleg nagyon büszke vagyok rá, ennyi edzés mellett nincs könnyű dolga és mindig jól teljesít, a tanító nénik szeretik, mindenben lehet rá számítani, ezt mondják. De látom a sötét karikákat a szeme alatt, elhozom mostanában többször ebéd után a suliból, hátha segít ez is valamit. Sajnos az edzéseken nem tudunk lazítani, mert nemsokára versenyre mennek.
Szóval még támadnak a Hideg napok, ezzel a névvel jelent meg Timo új készlete.


Na, még akkor elő kellett kaparni a havas fotókat, egyébként annyira klassz papírok vannak a készletben, aztán a végén meg teljesen eltakartam a képekkel. :)

A készletet meg is lehet nyerni ITT.
Elérhető a ScrapBird-ön, Timi új boltjában.
**********************************************************************************************
Felkerült néhány új kép az 1 nap-1fotó albumomba is. Kitettem az oldalsávba, a képre kattintva az albumhoz lehet jutni. És a második összefoglaló oldal:
Szívecskék-Michelle Coleman

7 megjegyzés:

  1. Remek hangulatú oldal klassz képekkel.

    VálaszTörlés
  2. Büszke is lehetsz a lánykádra! Nagyon tetszik az oldlad.

    VálaszTörlés
  3. Ha megnyerném Timo e készletét, akkor sem tudnám liftelni az oldalad Icka! :))))))))
    Írtó klassz!!! Mozgalmas, színes kavalkádos. :) Ezek az önfeled kacagások... :) Gyönyörű lett!

    Persze az alsó, hasonlóképpen tetszik!!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Csúcsszuperségek megint! Igazán kaphatna egyszer-egyszer egy szabadnapot az a nagylány, ha már ilyen szépen tanul! :)

    VálaszTörlés
  5. Icka!!Királyságos, még ha a papír nem is látszik....annyira.Imádom. Köszönöm!!!

    VálaszTörlés
  6. Teljesen igaza van Dórinak! (bocs, ezt ne mond neki, hivatalosan a Te oldaladon állok mint gyakorló anya)
    A fotóidért pedig oda vagyok meg vissza! Szenzációs vagy Icka!

    VálaszTörlés
  7. Imádom ezeket a kacagós fotókat, oldalakat! Egy csodás dolgot élek át az oldalaidnál. Vagy azt érzem, hogy én is benne vagyok a jelenetben, vagy várom, hogy aki az oldalon van mikor lép ki a jelentből:-))))
    Amikor a fiaim iskolások voltak, minden évben választhattak születésnapi ajándékként egy napot. Ezt akkor vették ki, amikor Ők akarták - igazoltam:-))) Volt olyan, hogy a valamelyikükkel párhuzamos osztályban tanítottam:-))))) Húúúúúúú, micsoda pedagógus lehettem?!

    VálaszTörlés