2010. augusztus 15., vasárnap

Tópart és békák

Kovaxka megkért, hogy készítsek egy oldalt a legújabb készletéből. A készlet tobzódik az állatokban, a csodás zöld színekben és isteni békás, madaras kis cédulákban és persze még sorolhatnám...

Kapóra jött azért is, mert nemrég Botival a közelünkben lévő kincsesbányai tónál jártunk és még ráadásul tényleg reggel is volt, ahogy a versikében van, amit az oldalra írtam. (Azért is voltak ilyen szép hosszú árnyékok.) A verset Dóri ajánlott nyári olvasmányában találtam, Varró Dániel: Túl a Maszat-hegyen című könyvében. Egyszerűen imádom!!! Komolyan mondom isteni és halálra röhögtem magam rajta...(a vers is és a könyv is) Akit érdekel ITT az egész vers.

A készlet ma és holnap akciósan kapható a Scrapbook Elementsnél.

És ugyanaz kicsit (vagy nagyon) másképp. Kitty Chennél találtam ezt a jó kis sablont, ami megtetszett és még nyerni is lehet vele. Volt néhány készletem tőle így belevágtam egy oldalba.


A szuper wordartot Beszteri készítette.Kösziiiiiiiii!

4 megjegyzés:

  1. WOW és WOW mindkét oldalad nagyon tetszik! .
    A Túl a Maszathegyen én audió formátumban hallgattam. Imádnivaló! Én is csak ajánlani tudom bárkinek, kicsinek és nagynak :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom mindkettőt! :) A vers pedig a szívem csücske lett, mióta mutattad... :D És köszi, hogy használtad a wa-mat! :)

    VálaszTörlés
  3. Azta, de jól sikerültek!Fantasztikus csajszi vagy!

    VálaszTörlés
  4. Csodás az oldalad, a vers külön csúcs, ez a Varró Dani egy zseni! A másik oldalad is gyönyörűség! :)

    VálaszTörlés