2010. június 15., kedd

A jövevény

Régebben nagy kutyás voltam. Valahogy az angol pásztorkutyákhoz keveredtem és ott is ragadtam. Bobtailkat tenyésztettem is, több alom is született nálam.
Egy másik angolpásztor-fajtából, a bearded collie-ból pedig interchampion fedezőkanom volt.
Aztán jöttek a gyerekek, építkezés és nem volt kutyára hely és idő. Mostanában azt kellett tapasztalnom, hogy a gyerekeim, ha egy kutya közeledik feléjük sikítva elrohannak. Na ezt nem hagyhattam ennyiben! Itt cselekedni kellett! Tehát felmerült a kutyabeszerzés ötlete(nevelési céllal:D). Apa persze egyből jött a megalomániájával bullmasztifokat és komondorokat emlegetve, a gyerekek pedig édi-bédi ölebekről álmodoztak. Én mindvégig ragaszkodtam a menhelyes-kutya ötlethez, hiszen kire számíthatnának azok a szerencsétlen állatok, ha nem egy gyerekes, családi házban élő családra, akik"csak" egy kedves barátot szeretnének az udvarra. Mivel a hétvégén a kutyamenhelyre mentünk egy állatvédő szervezet rendezvényére, így elhatároztuk, hogy körülnézünk a kutyusok között.
(Altalena ráhibáztál!)
Egy kis ketrecben megláttunk egy édes kis pofát és pillanatok alatt el is dőlt a dolog. Íme a kis jövevény:

A névválasztást a gyerekekre bíztuk és rövid hezitálás után a Füles mellett döntöttek.(Talán ez nem szorul magyarázatra, ilyen fülekkel!)

Remélem rendben lesz vele minden, még nagyon kicsi, aggódunk egy picit érte, de majd sokat szeretgetjük.
Na, hogy némi scrapbook is szerepeljen ebben a rekord hosszúságú bejegyzésben!
Szóval ezen a rendezvényen Dóri fellépett kedves barátnéjával. Jár a suliban tánc-szakkörre és a szünetekben is állandóan táncolnak a csajokkal. Kitalálták, hogy ők valahol fel szeretnének lépni és amikor megtudták, hogy lesz ez a rendezvény (ahova egyébként is mentek volna) kijárták maguknak a szervezőknél, hogy itt felléphessenek.
Mi, szülők, csak kapkodtuk a fejünket az események alakulásán és természetesen lelkesen tapsoltunk a fellépésen. A nagy kép készült itt, a másik kettő az osztálykiránduláson.


Mostanában annyi klassz dolgot készítettek a magyar scrapperek,(és persze sosincs időm készíteni velük oldalt, sajnos...) hogy kitaláltam, hogy csak tőlük használok fel az oldalhoz mindent. Rainbow templétjét használtam és egyéb cuccait is, akiktől még vannak dolgok Sabee, Janka, Mörjike, Krisssz. Jaj, remélem nem hagytam ki senkit, majd még pontosítom a felhasznált dolgokat, bocs lányok, de most rohannom kell!
( Ja! És megtetszett ez a sablon gyorsan felraktam és két perc alatt csináltam ezt a fejlécet az egyik oldalamból, annyira bejön ez a szín, de majd még ezen dolgozom egy kicsit:D )

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok a kis jövevényhez Icka, nagyon sok örömöt kívánnok hozzá!!!!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a kutyushoz, sok örömet hozzá! Szenzációsan gyönyörű az oldalad, úgy irigyellek, hogy ennyi mindent ilyen ízlésesen és harmonikusan rá tudsz pakolni. Az új blogruha is nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Ó az én megérzéseim.... ez egy tündéri baba kutya:D Hálás lehet a sorsnak, hogy hozzátok került, egy csodás családba. Remélem sokáig fog titeket boldogítani! Ez a kiskutyus nagyon hasonlít az én kutyámra is... már mint aki gyerekként mellettem volt! Úgy hozták hogy tacskó:D:D:D Kicsit nagyobb lett:D:D

    VálaszTörlés
  4. Füles máris egy fotómodell, ahogy pózol a gyerekeid mellett...

    VálaszTörlés
  5. Huhúúú! :) Nagy gratula a kutyushoz meg a szép-ügyes-bátor lányodhoz! Az oldal is király az alteros fejlécedet meg imádom!

    VálaszTörlés
  6. A fejléc csúúúúúcs, az oldalad is szenzációs, Füles pedig annyira aranyos!!!

    VálaszTörlés