2010. május 16., vasárnap

Blush-új készlet-két új oldal

Na ne........ Ma amikor kinéztem azt kellett látnom, hogy az orgonabokor kb. fele kitörve fekszik a földön... A többi kárt még fel sem merem mérni. Ilyen pocsék tavaszt!!! A fűtést már tegnap este visszakapcsoltam, mert a szobában 17 fok volt. És még a jövő hét is ilyennek ígérkezik... :(
Na vissza a scraphez. Kicsit el vagyok maradva Cheri készleteinek megmutatásával. Most ráadásul boltot is vált,(elhagyja a MLAS-t) úgyhogy kicsit összevisszaság van a dátumokkal(legalábbis nálam). Na szóval itt a készlet:

Két oldalt készítettem. Mindig készülök nagyképes oldalt csinálni, de aztán általában meghátrálok. De most belevágtam. (És egyből a maximumra vettem a méretet:D)
Találtam egy jó kis papírt, amit klasszul össze tudtam mosni a fotóval, már úgy értve, hogy passzol a képhez. Dóri fekszik a fűben, imádom ezt a képet, azért is akartam nagyra venni. Na így sikerült:

Olyan szép, na........ Csak meg kell rezegtetnie ezeket a szempillákat és általában már el is érte nálunk, amit akart...(Főleg apukánál működik...)
És még egy ezekről a olvadt csoki szemekről:

Kapható Cheri új helyén-Scrapable-és a nyitás miatt most akciós, a többi készletével együtt!
Holnap jövök egy collab készlettel, készítettem egy templét-freebie-t is az oldalamról csak még be kell csomagolni. Ebben az időben mit lehetne csinálni, mint szkreppelni, úgyhogy mindenkinek jó alkotást!

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű oldalak Icka! A lánykád bűbájos kis teremtés!

    VálaszTörlés
  2. ez az első oldalad valami gyönyörűséges lett, nekem amúgy is az egyik gyengém a nagyképes oldalak...

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű a lányod, meg az oldalak is! Az első a kedvencem, állatiak a lepkék (is)! :D

    VálaszTörlés
  4. mindkettő nagyon szép oldalka. a 2.-at választottam Rita technikaváltós játékára, nemsoká befejezem :)

    VálaszTörlés